Pulpe de pui cu legume

de elucubratiiculinare in Pui, 29 Mai 2013 | 2718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 450 g legume (broccoli, conopidă, morcovi)
  • 1 linguriță ierburi de provence
  • 100 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Spălăm pulpele de pui și le condimentăm cu sare și piper (de preferat proaspăt măcinat). Într-o tavă aranjăm pulpele și legumele (proaspete sau congelate) Condimentăm cu ierburile de provence. Stropim cu ulei și vin alb. Amestecăm pasta de tomate cu 100 ml apă și stropim totul din tavă. Se dă la cuptor pentru circa 1 oră.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui a la Toscana